De geschiedenis van Beauluna

In 1967 werd door de verenigde naties het zogenaamde heelalverdrag getekend waarin werd verklaard dat geen enkele regering buitenaards land mag bezitten of exploiteren.
Er werd echter met geen woord gerept over bedrijven, individuen of rechtsvormen.
Ze kwamen er al snel achter dat ze deze vergissing hadden begaan en besloten dit recht te zetten in de
zogenaamde "Moon Treaty" van 1984.
Deze "Moon Treaty" van 1984 verbiedt zeer nadrukkelijk de exploitatie van de maan en andere planeten uit winstoogmerk en ook bezit door alle firma's en individuen.

Echter,....... van alle 185 lidstaten hebben slechts 6 staten voorgestemd, en hiermee werd dit voorstel verworpen.
En zo is de situatie tot op heden nog steeds.
Volgens de aardse wetten kan een ieder die de eerste claim legt op een stuk grond, en dit notarieel laat vastleggen, zich eigenaar noemen van dit land.

In 1980 heeft de Lunar Ambassy dit gedaan, en is vanaf dat moment legaal de bezitter van de maan geworden.
De heer Dennis Hope ging in 1980 naar het grondregistratiekantoor in San Francisco en diende daar zijn aanvraag in voor het totale maanoppervlak. Na de stukken bestudeerd te hebben kwamen ze er daar achter dat volgens legale gronden alles volgens de regels was gegaan en werd het eigendomschap toegekend. Het begin van een nieuwe ministaat.

In de maand mei 2000 is er door de Lunar Ambassy een stuk maan verkocht, waarna het eigendom is geworden van de firma Noblesse, welke dit grondstuk op 8 mei 2000 heeft uitgeroepen tot onafhankelijke monarchie met de naam Beauluna.
Beau staat voor "mooi" en Luna staat voor "maan".
Het gebied is ruim 177 acres groot en bevind zich in Area D_8, kwadrant Bravo, Breedtegraad 36_40 Noord, Lengtegraad 4_8 Oost, en zoals geregistreerd bij de Lunar Embassy, welke zich bevind in Rio Vista, California, Amerika.
aankoop
certificaat
declaration
of independence
Geschiedenis van het prinsdom Beauluna
Ziet u geen frames, klik dan hier.
Beschikbare titels van Beauluna