Home Te koop? Principality Geschiedenis Titels F.A.Q. Webwinkel Contact

Beschikbare titels van Beauluna

De titels worden geleverd met daarbij tevens de rang Grootcommandeur in de  “Orde van Beauluna” en de daarbij behorende borstster (Grand Cross) Bij iedere titel wordt tevens een goudkleurige pin bijgeleverd, van het gekroonde schild met het wapen van Beauluna. De pin heeft een veiligheidssluiting. Beschikbare titels binnen het Prinsdom Beauluna: Baron de Beauville   Barones de Beauville Baron von Bistermund Barones von Bistermund Baron of Welton Barones of Welton Graaf  van Beauluna  Gravin van Beauluna  Markies van Beauluna  Markiezin van Beauluna  Hertog van Beauluna Hertogin van Beauluna Incidenteel zullen unieke titels worden aangeboden via de webshop. Het betreft dan eenmalige titels verbonden aan landspunten binnen het Prinsdom. Voor het acutele aanbod en de actuele prijzen en bestellingen verwijzen wij u naar onze webwinkel, via de link boven in het keuzemenu. Bij levering van de documenten ontvangt u een folder over de geschidenis en de decoraties van Beauluna.
© Copyright voor alle afbeeldingen, teksten en het gehele concept. Alle rechten zijn voorbehouden aan Noblesse IDmakers. Noblesse IDmakers is ingeschreven bij de kamer van koophandel  (34132846)
Baron, graaf, markies of hertog worden?
Boven: de documentenmap het certificaat. Onder: Het nieuwe model borstster vanaf april 2022 bestemd voor de grootcommandeur in de orde van Beauluna.
Titels